210 68 10 300 24ώρες/7ημέρες Πληρωμη Online
10 ΧΡΟΝΙΑ OMNIGEN

10 ΧΡΟΝΙΑ OMNIGEN – ΤΡΑΠΕΖΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΩΝ

10 ΧΡΟΝΙΑ OMNIGEN ΑΕ – ΤΡΑΠΕΖΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΩΝ

Η OMNIGEN ΑΕ συμπληρώνει 10 χρόνια παρουσίας στο χώρο της βιοτεχνολογίας.

Μετά από μια μακρόχρονη πορεία συνεχούς ανάπτυξης, η εταιρία μας κατέχει ηγετική θέση στην Ελλάδα.

Πιστοί στο όραμα μας, συνεχίζουμε να αναβαθμίζουμε και εμπλουτίζουμε τις υπηρεσίες μας με πίστη στο μέλλον των παιδιών μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που μας εμπιστευθήκατε, μας στηρίξατε και είστε κομμάτι της ιστορίας μας!


Η Omnigen ΑΕ μια από τις πιο σύγχρονες και ολοκληρωμένες εταιρίες βιοτεχνολογίας, δραστηριοποιείται στον χώρο της κρυοσυντήρησης βλαστοκυττάρων (οικογενειακή τράπεζα βλαστοκυττάρων), των κυτταρικών θεραπειών και της αναγεννητικής ιατρικής από τον Απρίλιο του 2006. Θέλοντας να παρέχουμε στον άνθρωπο τα πραγματικά οφέλη της επιστήμης και επιδιώκοντας τη διαρκή εξέλιξη, παρέχουμε πλήρεις και εξειδικευμένες υπηρεσίες.
Τα βλαστοκύτταρα είναι η πηγή δημιουργίας των οργάνων και των ιστών που απαρτίζουν τον οργανισμό μας. Στην Omnigen ΑΕ απομονώνουμε και κρυοσυντηρούμε αιμοποιητικά και μεσεγχυματικά βλαστοκύτταρα του ομφάλιου λώρου ακολουθώντας τις πλέον σύγχρονες και ασφαλείς μεθόδους και εφαρμόζοντας την 2004/23/EK Ευρωπαϊκή Οδηγία για τις προϋποθέσεις λειτουργίας τραπεζών ιστών και κυττάρων, καθώς και την από 24 Μαρτίου 2008 Ελληνική νομοθεσία (ΦΕΚ 51/2008) και το από 27 Ιουνίου 2011 (ΦΕΚ 150/2011).

Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και η διαρκής κατάρτισή μας γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της Βιομοριακής Ιατρικής αποτελούν τα στοιχεία εκείνα που διαμορφώνουν την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε με συνέπεια, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό.

Στην Omnigen ΑΕ αναπτύξαμε και εφαρμόζουμε πρωτόκολλα απομόνωσης και κρυοσυντήρησης μεσεγχυματικών βλαστοκυττάρων από οδοντικό πολφό (νεογιλά δόντια).

Επίσης για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, προσφέρουμε μια σειρά διαγνωστικών εξετάσεων όπως: εξέταση HPV, ανδρικής υπογονιμότητας, τεστ ΠΑΠ, θρομβοφιλίας και κυστικής ίνωσης.

 

10 ΧΡΟΝΙΑ OMNIGEN ΑΕ

Στην Omnigen ΑΕ, από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας μας, είχαμε ως επίκεντρο τον ίδιο τον άνθρωπο. Ο συνδυασμός υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και η δυνατότητα ευέλικτης οικονομικής πολιτικής, προσδίδει κύρος και αξία στις υπηρεσίες μας. Για εμάς δεν υφίσταται καλύτερη ανταμοιβή από την ανταπόκριση των ανθρώπων που εμπιστεύονται σ’ εμάς τις επιθυμίες τους.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για περαιτέρω πληροφορίες χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας ή απλά καλώντας μας στο 210 6810300

 

 

No Comments

Post a Comment