210 68 10 300 24ώρες/7ημέρες Πληρωμη Online

Τι είναι η υπογονιμότητα;

υπογονιμότητα σπέρματος, sperm fertilityΥπογονιμότητα είναι ο όρος που χρησιμοποιούμε για να περιγράψουμε τη μη επίτευξη εγκυμοσύνης μετά από 12 μήνες συχνών ελεύθερων σεξουαλικών επαφών. Για την καλύτερη κατανόηση του όρου παραθέτουμε το παρακάτω συγκριτικό.
Από τα εκατό (100) ζευγάρια που ξεκινούν την ίδια χρονική στιγμή τις προσπάθειες για τεκνοποίηση (έχουν ελεύθερες σεξουαλικές επαφές χωρίς προφύλαξη με συχνότητα κάθε 2-3 ημέρες καθ’ όλη τη διάρκεια του κύκλου και για τουλάχιστο 12 μήνες, και η γυναίκα είναι κάτω από 36 ετών, τα ογδόντα (80) θα επιτύχουν τελικά (αργά ή γρήγορα) μια εγκυμοσύνη. Από τα υπόλοιπα είκοσι (20) που θα εξακολουθήσουν να έχουν την ίδια συχνότητα ελεύθερων επαφών για άλλους 12 μήνες, κι εφόσον η ηλικία το επιτρέπει, πέντε (5) με δέκα (10) ακόμα θα επιτύχουν μια εγκυμοσύνη. Έτσι βλέπουμε ότι μετά από δύο χρόνια, η πιθανότητα (αθροιστικά) για εγκυμοσύνη στα παραπάνω ζευγάρια  αγγίζει το 90%.

Η υπογονιμότητα λοιπόν χρήζει διερεύνησης όταν έχουμε εξαντλήσει τις πιθανότητες φυσικής σύλληψης.

 

Εξέταση  Ανδρικής Υπογονιμότητας στην Omnigen ΑΕ

Η Omnigen ΑΕ σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα κέντρα εξωσωματικής στην Ελλάδα προσφέρει αυτή την υπηρεσία για την αντιμετώπιση της ανδρικής υπογονιμότητας.
Η Omnigen ΑΕ ως κορυφαία εταιρία βιοτεχνολογίας στην Ελλάδα παρέχει στο γιατρό τα απαραίτητα εργαλεία για την αντιμετώπιση της ανδρικής υπογονιμότητας.

Η ανάλυση γίνεται με υπολογισμό του δείκτη κατάτμησης του DNA (DNA Fragmentation Index, DFI) με την τεχνική TUNEL (Terminal deoxynucleotidyl transferase mediated dUTP Nick End Labeling). Ενσωμάτωση Br-dUTP στα σημεία θραύσης του DNA των σπερματοζωαρίων και σήμανση με χρήση μονοκλωνικών αντισωμάτων που φέρουν τη φθορίζουσα χρωστική FITC (FITC-labeled anti- BrdU mAb). Ανάλυση >10.000 σπερματοζωαρίων ανά δείγμα με κυτταρομετρία ροής (Flow Cytometry).

Επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας ή απλά καλώντας μας στο 210 6810300