210 68 10 300 24ώρες/7ημέρες Πληρωμη Online
βλαστοκύτταρα, τραπεζα βλαστοκυτάρων, stem cells

Εργαστήρια – Οικογενειακή Τράπεζα Βλαστοκυττάρων

Τα γραφεία, τα εργαστήρια και η τράπεζα βλαστοκυττάρων της Omnigen ΑΕ βρίσκονται στο Μαρούσι – δίπλα στα μεγαλύτερα μαιευτήρια της χώρας (ΜΗΤΕΡΑ, ΙΑΣΩ, ΛΗΤΩ). Αυτό επιτρέπει άμεση παραλαβή, επεξεργασία και φύλαξη κάθε δείγματος εντός ολίγων ωρών από κάθε νοσοκομείο της Αττικής και από κάθε νοσοκομείο της περιφέρειας.

Η Omnigen ΑΕ συνεχώς επενδύει στην πιο σύγχρονη τεχνολογία για τον έλεγχο, την επεξεργασία και μακροχρόνια φύλαξη του δείγματός σας. Το αποτέλεσμα της προσπάθειας αυτής είναι η δημιουργία ενός από τα πιο σύγχρονα και πλήρη εργαστήρια στην Ελλάδα όσον αφορά στην επεξεργασία και φύλαξη των βλαστοκυττάρων αλλά και τους απαραίτητους εργαστηριακούς ελέγχους.

H απομόνωση των κυττάρων γίνεται σε ειδικά σχεδιασμένα αποστειρωμένα δωμάτια θετικής πίεσης (Clean Rooms), τα οποία είναι πιστοποιημένα να πληρούν τις πιο αυστηρές Ευρωπαϊκές προδιαγραφές (GMP). Για την ακρίβεια πρόκειται για Clean Rooms τα οποία πληρούν στο 100% τις αυστηρότατες προδιαγραφές που ισχύουν ακόμα και για μεταμόσχευση μυελού των οστών.

  • Grade A επιφάνειες εργασίας εργαστηρίου και Laminar Flow cabinets
  • Class 5 Clean room – αποστειρωμένα δωμάτια θετικής πίεσης
  • Σταδιακή ψύξη των δειγμάτων με αυτοματοποιημένες διαδικασίες μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή
  • Κρυοσυντήρηση σε υπερσύγχρονες δεξαμενές σε ελεγχόμενους χώρους για πλήρη ασφάλεια με 24ωρη παρακολούθηση και τηλεειδοποίηση.
  • Καμία εξάρτηση από τη ΔΕΗ έπειτα και από παρατεταμένη διακοπή ρεύματος

Επιπλέον, το προσωπικό της εταιρίας παραλαμβάνει και διαχειρίζεται το βιολογικό υλικό 365 ημέρες το χρόνο, εξασφαλίζοντας έτσι ταχεία απομόνωση και φύλαξη των βλαστικών κυττάρων του μωρού σας. Είναι γνωστό ότι η μέγιστη βιωσιμότητα των βλαστικών κυττάρων επιτυγχάνεται εντός των πρώτων 48 ωρών.

Πιστοποιήσεις – Έλεγχοι