210 68 10 300 24ώρες/7ημέρες Πληρωμη Online

ΜΕΣΕΓΧΥΜΑΤΙΚΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ ΑΠΟ ΙΣΤΟ ΟΜΦΑΛΙΟΥ ΛΩΡΟΥ

Η Omnigen ΑΕ οδηγεί τις εξελίξεις

μεσεγχυματικά βλατοκύτταρα, mesenchymal stem cellsΗ Omnigen ΑΕ συνεχώς επενδύει σε νέες τεχνολογίες, εφαρμογές και συνεργασίες, με σκοπό να παρέχει στην Ελληνική οικογένεια τα πραγματικά οφέλη της φύλαξης των βλαστοκυττάρων και της κυτταρικής θεραπείας. Η έρευνα και η ανάπτυξη νέων πρωτοποριακών μεθόδων και επιστημονικών επιτευγμάτων με εφαρμογή στη βελτίωση της υγείας στην Ελλάδα, είναι πρωταρχικός σκοπός της εταιρίας μας. Μέσα από αυτή την έρευνα και ανάπτυξη που πραγματοποιείται στα υπερσύγχρονα εργαστήρια της Omnigen ΑΕ, συνεχώς αναδύονται νέες υπηρεσίες.

Αποτέλεσμα αυτής της επένδυσης σε έρευνα και ανάπτυξη νέων εφαρμογών στα βλαστοκύτταρα και τις κυτταρικές θεραπείες, είναι το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή η Omnigen ΑΕ έχει αναπτύξει στα εργαστήρια της την τεχνολογία για την απομόνωση μεσεγχυματικών βλαστοκυττάρων από το λώρο του νεογέννητου, καθώς και από άλλους ιστούς (μυελού των οστών, λιπώδη ιστό κλπ).

Το επιστημονικό προσωπικό της εταιρίας μας εκπαιδεύεται στα μεγαλύτερα κέντρα του κόσμου με σκοπό να αποκτά συνεχώς μεγαλύτερη εμπειρία στον τομέα των βλαστοκυττάρων. Η απομόνωση μεσεγχυματικών βλαστοκυττάρων γίνεται από το τμήμα του ομφάλιου λώρου που ονομάζεται γέλη του Wharton (Wharton’s jelly). Η εφαρμογή αυτών των πρωτοκόλλων απαιτεί πολύ εξειδικευμένες τεχνικές διαχείρισης ιστών, κυτταροκαλλιέργειας και ιστοκαλλιέργειας. Οι τεχνικές αυτές επιμελώς αναπτύχθηκαν, δοκιμάστηκαν και τελειοποιήθηκαν μέσα στα εργαστήρια της Omnigen ΑΕ.

Η υπηρεσία μας αυτή αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για την ανάπτυξη της επιστήμης μέσω της ιδιωτικής πρωτοβουλίας στην Ελλάδα. Αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε στους γονείς που μας εμπιστεύονται, καθώς και στην ιατρική κοινότητα της χώρας μας, είναι ότι θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στις βιοεπιστήμες, με μοναδικό σκοπό η Omnigen ΑΕ να οδηγεί τις εξελίξεις στο χώρο των βλαστοκυττάρων και της κυτταρικής θεραπείας. Κινητήρια δύναμη της εταιρίας μας είναι η θέληση να δημιουργούμε συνεχώς νέους ορίζοντες για πιθανές θεραπευτικές εφαρμογές των βλαστοκυττάρων σε όλους τους κλάδους της ιατρικής, πέραν της αιματολογίας.

Τι είναι τα μεσεγχυματικά βλαστοκύτταρα
Ποιους αφορά η φύλαξη
Σε ποιους ιστούς εντοπίζονται τα μεσεγχυματικά βλαστοκύτταρα μέσα στο ανθρώπινο σώμα
Σε τι διαφέρουν μεταξύ τους τα βλαστοκύτταρα;