210 68 10 300 24ώρες/7ημέρες Πληρωμη Online

Omnigen lab, βλαστοκύτταρα, το προσωπικό μαςΒλαστοκύτταρα – Εμπειρία – Εκπαίδευση

Θεωρούμε ότι ο μεγαλύτερος παράγοντας επιτυχίας στις υπηρεσίες μας καθώς και στη βιωσιμότητα της εταιρίας είναι ο άνθρωπος. Οι συνεργάτες και το προσωπικό της Omnigen ΑΕ έχουν επιλεγεί αυστηρά βάσει των αρχών λειτουργίας της εταιρίας και την εμπειρία που έχει ο καθένας στον τομέα του. Οι σπουδές και η εμπειρία των ανθρώπων μας, μας δίνουν τη δυνατότητα να λειτουργούμε με απόλυτη αποτελεσματικότητα.

 

Aρτια επιστημονική κατάρτιση του προσωπικού μας

Το προσωπικό της Omnigen ΑΕ έχει πολυετή εμπειρία και εκπαίδευση στο χώρο των βλαστοκυττάρων.

Η Omnigen ΑΕ έχει συνάψει συνεργασίες με εξέχοντες αιματολόγους των μεγαλύτερων κέντρων στην Ελλάδα, κι έχει δημιουργήσει μια κορυφαία ομάδα ιατρών και επιστημόνων με ειδίκευση στη μεταμόσχευση βλαστικών κυττάρων. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή κίνηση στον Ελλαδικό αλλά και Ευρωπαϊκό χώρο, η οποία έχει σκοπό να παρέχει στους γονείς άμεση πρόσβαση στα βλαστοκύτταρα που φυλάσσονται στην Omnigen ΑΕ για μελλοντική χρήση, τόσο από το ίδιο το παιδί (αυτόλογη μεταμόσχευση) όσο και από όλη την οικογένεια (αλλογενής μεταμόσχευση).

 

Έγκυρη ενημέρωση γονέων από εξειδικευμένο προσωπικό

Αναγνωρίζοντας την έλλειψη εμπεριστατωμένης ενημέρωσης σχετικά με τη συλλογή, φύλαξη αλλά και χρήση των βλαστικών κυττάρων του ομφάλιου λώρου, η Omnigen ΑΕ αναλαμβάνει να ενημερώσει πλήρως εσάς τους γονείς, πριν προβείτε στην απόφαση να συλλέξετε τα βλαστικά κύτταρα από τον ομφάλιο λώρο του παιδιού σας. Η ενημέρωση γίνεται από εξειδικευμένο, ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό. Η συνάντηση γίνεται με ραντεβού στα γραφεία μας στο Μαρούσι, ή αν αυτό δεν είναι εφικτό, στο χώρο σας. Θεωρούμε υποχρέωσή μας την παροχή προς εσάς οποιασδήποτε πληροφορίας σχετικά με τo ομφαλοπλακουντιακό αίμα και τα βλαστικά κύτταρα, καθώς επίσης και σχετικά με την όλη διαδικασία συλλογής, επεξεργασίας και φύλαξης.

Το ειδικευμένο προσωπικό της Omnigen ΑΕ είναι στη διάθεσή σας οποιαδήποτε ημέρα και χρονική στιγμή για να σας παραδόσει τη συσκευασία συλλογής μαζί με όλα τα απαραίτητα έγγραφα και οδηγίες.

Επιπλέον, το προσωπικό της εταιρίας παραλαμβάνει και διαχειρίζεται το βιολογικό υλικό 365 ημέρες το χρόνο, εξασφαλίζοντας έτσι ταχεία απομόνωση και φύλαξη των βλαστικών κυττάρων του μωρού σας. Είναι γνωστό ότι η μέγιστη βιωσιμότητα των βλαστικών κυττάρων επιτυγχάνεται  εντός των πρώτων 48 ωρών.

 

Ερευνα & Εφαρμογες