210 68 10 300   24ώρες/7ημέρες Πληρωμη Online

Η παρούσα πολιτική απορρήτου είναι για τον ιστότοπο (web site) www.omnigen.gr (στο εξής ‘’ιστότοπος’’) και ανήκει στην εταιρία OMNIGEN Βιοτεχνολογικές Εφαρμογές Α.Ε (στο εξής ‘’Εταιρία) και διέπει την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών της.

Η παρούσα πολιτική καθορίζει τα σημεία ενδιαφέροντος των προσωπικών δεδομένων των χρηστών και περιγράφει τις υποχρεώσεις και τις απαιτήσεις από τους χρήστες, τον ιστότοπο και των ιδιοκτητών του ιστοτόπου. Επίσης αναφέρεται ο τρόπος που αυτός ο ιστότοπος επεξεργάζεται, αποθηκεύει και προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών και των πληροφοριών που αποκτά.

Ο Ιστότοπος (Website)

Αυτός ο ιστότοπος και οι ιδιοκτήτες του λαμβάνουν προληπτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους σε αυτή και συμμορφώνεται με όλες τις απαιτήσεις κατά τους ορισμούς του άρθρου 11 του Ν. 2472/1997 και της σχετικής υπ’ αριθμ. 1/1999 κανονιστικής πράξης της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Χρήση Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί κάποιες φορές cookies για να βελτιώσουν την εμπειρία των χρηστών, ενώ τον επισκέπτονται. Ο χρήστης κατά την πρώτη επίσκεψή του στον ιστότοπο μπορεί να επιτρέψει ή να απαγορεύσει τη χρήση των cookies στον υπολογιστή του. Αυτό είναι σύμφωνο με τις πρόσφατες απαιτήσεις της νομοθεσίας για τους ιστότοπους για να εξασφαλισθεί η ρητή συναίνεση από τους χρήστες πριν από την χρήση του.

Τα cookies είναι μικρά αρχεία που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο στους υπολογιστές των χρηστών, και μπορεί να αποθηκεύσουν, αναλύσουν πληροφορίες σχετικά με τις αλληλεπιδράσεις του χρήστη με τον ιστότοπο. Αυτό επιτρέπει στον ιστότοπο να παρέχει στους χρήστες μια προσαρμοσμένη εμπειρία σε αυτόν.
Οι χρήστες ενημερώνονται ότι αν θέλουν μπορούν ν’ αρνηθούν τη χρήση και την αποθήκευση των cookies στον σκληρό τους δίσκο και θα πρέπει να λάβουν τα αναγκαία μέτρα/ρυθμίσεις ασφαλείας στους τους web browsers για να μπλοκάρουν όλα τα cookies από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί λογισμικό παρακολούθησης για να κατανοήσει καλύτερα τον τρόπο χρήσης από του επισκέπτες του. Αυτό το λογισμικό παρέχεται από το Google Analytics η οποία χρησιμοποιεί cookies για να παρακολουθεί τη χρήση των επισκεπτών. Το λογισμικό θα αποθηκεύσει ένα cookie στους υπολογιστές των χρηστών προκειμένου να παρακολουθεί και να ελέγχει τη χρήση του ιστότοπου, αλλά δεν θα αποθηκεύσει ή συλλέξει προσωπικές πληροφορίες. Μπορείτε να διαβάσετε την πολιτική απορρήτου της Google εδώ.

Κανένα cookie από εξωτερικούς προμηθευτές ή συνεργάτες δεν θα ζητηθεί να αποθηκευτεί από τους χρήστες.

 

Επικοινωνία

Οι χρήστες επισκέπτονται τον ιστότοπο με δική τους πρωτοβουλία και παρέχουν προσωπικά στοιχεία όταν τους ζητούνται με δική τους ευθύνη. Τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν ιδιωτικά και αποθηκεύονται με ασφάλεια στην εταιρία μας όπως περιγράφεται στο Νόμο περί Προστασίας Δεδομένων. Έχει γίνει κάθε προσπάθεια για να εξασφαλισθεί μια ασφαλής διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά ενημερώνουμε τους χρήστες ότι η χρήση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου γίνεται με δική τους ευθύνη.

Ο ιστότοπος και οι ιδιοκτήτες του χρησιμοποιούν τις πληροφορίες που υποβλήθηκαν για να σας αποστείλουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα / υπηρεσίες που προσφέρουν ή να σας βοηθήσουν σε τυχόν ερωτήσεις ή απορίες που μπορεί να έχετε υποβάλει. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τη χρήση των στοιχείων σας κατά την εγγραφή σας σε κάποιο ενημερωτικό δελτίο (newsletter) πάντα με τη χορήγηση της ρητής άδειά σας Τα στοιχεία σας δεν μεταβιβάζονται σε τρίτους.

Ενημερωτικό Δελτίο (Newsletter)

Αυτός ο δικτυακός τόπος λειτουργεί ένα πρόγραμμα ενημερωτικών δελτίων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την ενημέρωση των συνδρομητών σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχονται από αυτόν τον δικτυακό τόπο. Οι χρήστες μπορούν να εγγραφούν μέσω μιας online διαδικασίας ή με απλή αποστολή email με δική τους πρωτοβουλία. Κάποιες αποστολές – συνδρομές μπορεί να επεξεργαστούν με το χέρι μέσα από την προηγούμενη συμφωνία με τον χρήστη.

Σύμφωνα με τις διατάξεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για τις ηλεκτρονικές επικοινωνίες οι συνδρομητές έχουν την ευκαιρία να διαγραφούν ανά πάσα στιγμή απλά στέλνοντας ένα email στη διευθυνση unsubscribe@omnigen.gr με θέμα “unsubscribe”.

Εξωτερικοί Σύνδεσμοι

Αν και αυτός ο ιστότοπος περιλαμβάνει μόνο ποιοτικές, ασφαλής και σχετικές με το αντικείμενο εξωτερικές συνδέσεις, συνιστάται στους χρήστες να υιοθετήσουν μια πολιτική σύνεσης πριν κάνουν κλικ σε οποιεσδήποτε εξωτερικές συνδέσεις του διαδικτύου.

Οι ιδιοκτήτες αυτού του ιστότοπου δεν μπορούν να εγγυηθούν ή να επαληθεύσουν τα περιεχόμενα του κάθε εξωτερικά συνδεδεμένου ιστοτόπου, παρά τις προσπάθειές τους. Οι χρήστες θα πρέπει ως εκ τούτου να κάνουν κλικ σε εξωτερικούς συνδέσμους με δική τους ευθύνη και αυτός ο ιστότοπος και οι ιδιοκτήτες του δεν μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνοι για τυχόν ζημίες ή επιπτώσεις που προκαλούνται από την επίσκεψη στις οποιεσδήποτε εξωτερικές συνδέσεις που αναφέρονται.

Πλατφόρμες Social Media

Επικοινωνία, εμπλοκή και δράσεις που έχουν αναληφθεί μέσω εξωτερικής σύνδεσης σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και μέσων μαζικής ενημέρωσης στις οποίες ο ιστότοπος (omnigen.gr) και οι ιδιοκτήτες της συμμετέχουν, διέπονται από τους όρους και προϋποθέσεις, καθώς και τις πολιτικές προστασίας του απορρήτου της κάθε πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης και μέσων μαζικής ενημέρωσης, αντίστοιχα.

Συνιστάται στους χρήστες να χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και μέσων μαζικής ενημέρωσης με σύνεση και να επικοινωνούν με αυτές με τη δέουσα επιμέλεια και προσοχή για τη δική τους προστασία προσωπικών δεδομένων. Ο ιστότοπος (omnigen.gr) και οι ιδιοκτήτες του δε θα ζητήσουν ποτέ προσωπικές ή ευαίσθητες πληροφορίες μέσω των ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης και μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Συντομευμένες Διευθύνσεις στις Πλατφόρμες Social Media (shortened links)
Αυτός ο ιστότοπος (omnigen.gr) και οι ιδιοκτήτες του μέσω των λογαριασμών τους στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και μέσων μαζικής ενημέρωσης μπορούν να ανταλλάξουν συνδέσμους με σχετικές ιστοσελίδες. Από προεπιλογή ορισμένες κοινωνικές πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και μέσων μαζικής ενημέρωσης χρησιμοποιούν συντομεύσεις για μακριές διευθύνσεις URL [διευθύνσεις ιστού] (π.χ. http://goo.gl/zyVUBo).
Συνιστάται στους χρήστες να επιδεικνύουν προσοχή και καλή κρίση πριν κάνουν κλικ σε συντομευμένες διευθύνσεις URL που δημοσιεύονται στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και μέσων μαζικής ενημέρωσης από αυτόν τον ιστότοπο (omigen.gr) και τους ιδιοκτήτες της. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες για να εξασφαλισθούν μόνο γνήσιες διευθύνσεις URL που δημοσιεύονται στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και μέσων μαζικής ενημέρωσης, οι τελευταίες είναι επιρρεπείς σε spam και hacking και ως εκ τούτου αυτός ο ιστότοπος (omnigen.gr) και οι ιδιοκτήτες της δεν μπορεί να θεωρηθούν υπεύθυνοι για τυχόν ζημίες ή επιπτώσεις που προκαλούνται από την επίσκεψη σε οποιαδήποτε τέτοια σύνδεση.

Share This