210 68 10 300 24ώρες/7ημέρες Πληρωμη Online

Οικογενειακή Φύλαξη Βλαστοκυττάρων & Ιστού Ομφάλιου Λώρου

βλαστοκύτταρα, τράπεζα βλαστοκυττάρωνΜετά από πολυετείς ιατρικές έρευνες πάνω στα βλαστοκύτταρα έχουν δημιουργηθεί θεραπείες για πάρα πολλές παθήσεις. Οι γονείς λοιπόν θα πρέπει να σκεφτούν σοβαρά πριν τον τοκετό την επιλογή φύλαξης των αιμοποιητικών βλαστοκυττάρων και ιστού ομφάλιου λώρου του παιδιού τους. Οι επιλογές που προσφέρονται σήμερα στην Ελλάδα είναι η φύλαξη των αιμοποιητικών βλαστοκυττάρων και ιστού ομφάλιου λώρου σε μια οικογενειακή τράπεζα βλαστοκυττάρων  (Οικογενειακή Φύλαξη Βλαστοκυττάρων) ή η δωρεά αιμοποιητικών βλαστοκυττάρων. Αυτές οι δύο επιλογές είναι ουσιαστικά δύο διαφορετικές υπηρεσίες.

Η οικογενειακή τράπεζα βλαστοκυττάρων, όπως η Omnigen ΑΕ, προσφέρει τη φύλαξη των βλαστοκυττάρων και ιστού για τον ίδιο τον δότη (99% συμβατότητα) και ενδεχομένως για το οικογενειακό του περιβάλλον. Το δικαίωμα χρήσης των βλαστοκυττάρων έχουν μόνο οι παραπάνω.

Η δωρεά βλαστοκυττάρων προσφέρει τη φύλαξη των βλαστοκυττάρων του δότη ώστε να χρησιμοποιηθούν για θεραπεία από οποιονδήποτε συμβατό δέκτη που θα νοσήσει στο μέλλον. Οι περισσότερες τράπεζες δωρεάς ανήκουν σε ένα παγκόσμιο δίκτυο εύρεσης μοσχευμάτων ομφαλοπλακουντιακού αίματος και μπορούν να επιλεγούν μοσχεύματα με συγκεκριμένες παραμέτρους, σύμφωνα με την διαχείριση από τον αντίστοιχο οργανισμό μεταμοσχεύσεων κάθε χώρας . Οι υποψήφιοι γονείς δωρίζουν το δείγμα σε αυτά τα ιδρύματα και δεν έχουν κανένα δικαίωμα πάνω σε αυτό.

Διαδικασία οικογενειακής φύλαξης βλαστοκυττάρων και ιστού ομφάλιου λώρου

Ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε για να φυλάξετε τα βλαστοκύτταρα και τον ιστό του ομφάλιου λώρου του παιδιού σας;

Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε για να φυλάξετε τα βλαστοκύτταρα του μωρού σας είναι απλή. Παρακάτω θα βρείτε αναλυτικά τα βήματα.

AΟΙ ΓΟΝΕΙΣ
Eπικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσουμε ένα ραντεβού στα γραφεία μας ή στο χώρο σας. Φόρμα επικοινωνίας

AΗ OMNIGEN ΑΕ
Κατά τη συνάντηση μας, θα σας απαντήσουμε κάθε ερώτηση που πιθανώς έχετε, θα σας δοθούν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες και θα παραλάβετε τη συσκευασία συλλογής καθώς και τα απαραίτητα συμβόλαια, τα οποία πρέπει να υπογραφούν για δική σας διασφάλιση.

ΒΟΙ ΓΟΝΕΙΣ
Ενημερώστε έγκαιρα το γιατρό σας ότι έχετε επιλέξει την Omnigen ΑΕ για τη συλλογή του ομφαλοπλακουντιακού αίματος και ιστού του μωρού σας.

ΓΟΙ ΓΟΝΕΙΣ

Την ημέρα εισαγωγής στο μαιευτήριο, παίρνετε μαζί σας τη συσκευασία συλλογής. Την παραδίδετε στον γιατρό ή τη μαία κατά την εισαγωγή σας στην αίθουσα τοκετού. Αμέσως μετα την ολοκλήρωση του τοκετού και τη συλλογή του ομφαλοπλακουντιακού αίματος και του ιστού, επικοινωνείτε μαζί μας για την παραλαβή της συσκευασίας συλλογής από το νοσοκομείο, καθημερινά από τις 9:00 π.μ. μέχρι τις 8:00 μ.μ.

ΓΗ OMNIGEN ΑΕ
Ο απεσταλμένος της Omnigen ΑΕ παραλαμβάνει το δείγμα, το οποίο μεταφέρεται άμεσα στα εργαστήρια μας στο Μαρούσι για επεξεργασία, έλεγχο βακτηριακών και μυκητιακών μολύνσεων και φύλαξη. Σας ενημερώνουμε εντός 48 ωρών για την επιτυχή απομόνωση των αιμοποιητικών βλαστικών κυττάρων από το ομφαλοπλακουντιακό αίμα του μωρού σας.
Μέσα στις επόμενες ημέρες σας αποστέλλουμε το πιστοποιητικό φύλαξης.

 

Τι συμβαίνει με τα κύτταρα αυτά μετά το πέρας των 20 χρόνων;
Γιατί να επιλέξετε την Omnigen ΑΕ;