210 68 10 300   24ώρες/7ημέρες Πληρωμη Online

Διαδικασία Κρυοσυντήρησης

Omnigen, κρυοσυντήρηση βλαστοκυττάρωνΜετά την απομόνωνση, για τη μακροχρόνια κρυοσυντήρηση βλαστοκυττάρων χρησιμοποιείται υψηλής τεχνολογίας μηχάνημα σταδιακής ψύξης (Controlled Rate Freezer), το οποίο, μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή και ειδικών προγραμμάτων, μειώνει την θερμοκρασία σταδιακά και με απόλυτη ακρίβεια, έτσι ώστε να μην υπάρξει κανένας κίνδυνος για τη βιωσιμότητα των κυττάρων. Με τον τρόπο αυτό, τα κύτταρα φτάνουν σταδιακά σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία, για να τοποθετηθούν στη συνέχεια στις ειδικές δεξαμενές αποθήκευσης, οι οποίες περιέχουν υγρό άζωτο σε θερμοκρασία -196°C (±).

Οι δεξαμενές κρυοσυντήρησης είναι ότι πιο σύγχρονο υπάρχει στο χώρο. Τόσο οι συσκευές αυτές, όσο και τα δωμάτια φύλαξης παρακολουθούνται με ειδικά ηλεκτρονικά συστήματα 24 ώρες το 24ωρο, έτσι ώστε να ελέγχεται και να καταγράφεται συνεχώς η θερμοκρασία φύλαξης των δειγμάτων, αλλά και με κάμερες για να διασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια του χώρου. Οι κάμερες αυτές καταγράφουν συνεχώς κάθε κίνηση στους χώρους της εταιρίας.

 

Αδιάκοπτη Λειτουργία

 

ΕπιπλέοOmnigen generatorν, η αδιάκοπτη λειτουργία των μηχανημάτων στους χώρους φύλαξης, ακόμα και έπειτα από παρατεταμένη διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος, διασφαλίζεται από υπερσύγχρονη εξωτερική γεννήτρια η οποία έχει τοποθετηθεί στις εγκαταστάσεις μας. Ουσιαστικά η Omnigen έχει αυτή τη στιγμή τη δυνατότητα να παράγει όλη την ηλεκτρική ενέργεια που χρειάζεται για τη λειτουργία των εγκαταστάσεων, χωρίς καμία εξάρτηση από τη ΔΕΗ.

Η Omnigen είναι μία από τις λίγες εταιρίες στην Ελλάδα που διαθέτει αυτού του είδους τον εξοπλισμό και έχει τη δυνατότητα να αναλάβει όλους τους παραπάνω εργαστηριακούς ελέγχους για την λεπτομερή ανάλυση των δειγμάτων που φυλάσσονται στις εγκαταστάσεις της.

Επιπλέον, το επιστημονικό προσωπικό της εταιρίας εργάζεται 365 ημέρες το χρόνο, εξασφαλίζοντας έτσι ταχεία απομόνωση και φύλαξη των βλαστικών κυττάρων του μωρού σας. Είναι γνωστό ότι η μέγιστη βιωσιμότητα των βλαστoκυττάρων επιτυγχάνεται όσο πιο σύντομα γίνεται η επεξεργασία του αίματος.

Μελέτες δημοσιευμένες στα εγκυρότερα περιοδικά του χώρου, συνηγορούν στο ότι η βιωσιμότητα των βλαστοκυττάρων – δηλαδή ο αριθμός των κυττάρων που παραμένουν ζωντανά – είναι συνάρτηση του χρόνου που μεσολαβεί μεταξύ της συλλογής και της φύλαξης. Υπάρχουν εταιρίες οι οποίες αποστέλλουν το δείγμα σε χώρα του εξωτερικού, όπου και γίνεται η απομόνωση και φύλαξη των βλαστικών κυττάρων. Οι εταιρίες αυτές δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να εγγυηθούν ολοκλήρωση της διαδικασίας εντός των πρώτων 24 ωρών.

 

error: Content is protected !!
Share This