210 68 10 300 24ώρες/7ημέρες Πληρωμη Online
Μη επεμβατικός προγεννητικός έλεγχος - Veracity

Μη επεμβατικός προγεννητικός έλεγχος (N.I.P.T)

VERACITY

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, το εμβρυϊκό DNA μετακινείται από τον πλακούντα στο αίμα της μητέρας και κυκλοφορεί μαζί με το DNA του. Το VERACITY είναι ένας μη επεμβατικός προγεννητικός έλεγχος (N.I.P.T) νέας γενιάς που μετρά με ακρίβεια το εμβρυϊκό DNA χωρίς κύτταρα στο μητρικό αίμα, για να ανιχνεύσει την παρουσία εμβρυϊκών ανευπλοειδών και μικροελλειπτικών. Το VERACITY έχει επικυρωθεί τόσο για απλές  όσο και για δίδυμες κυήσεις καθώς επίσης και για κυήσεις με υποβοηθούμενη αναπαραγωγή (IVF) .

Ο γιατρός ή το εργαστήριο συλλέγει δείγμα αίματος από το χέρι της μητέρας και το στέλνει στα σύγχρονα εργαστήρια μας για ανάλυση. Στο εργαστήριο απομονώνεται DNA από το μητρικό αίμα και αναλύεται χρησιμοποιώντας αναλυτική και βιοπληροφορική τεχνολογία νέας γενιάς. Τα αποτελέσματα παρέχονται στον γιατρό σας σε λίγες εργάσιμες ημέρες.

Μη επεμβατικός προγεννητικός έλεγχος νέας γενιάς

  • Μπορεί να γίνει από τους 10  εβδομάδες κύησης
  • Επαληθευμένο για απλές και δίδυμες κυήσεις
  • Επαληθευμένο για υποβοηθούμενη αναπαραγωγή
  • Προτιμάται για την ακρίβεια της μςθόδου και την προσιτή τιμή του

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΜΟΥ;

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ;

Είναι ένα τεστ που μπορεί να κάνει μια έγκυος γυναίκα για να ελέγξει πιθανές γεννετικές ανωμαλίες του εμβρύου πριν από τη γέννηση.

 

ΤΙ ΤΥΠΟΙ ΠΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ;

Κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου, σας δίνεται η δυνατότητα ελέγχου του εμβρύου με υπερηχογράφημα και βιοχημική εξέταση αίματος. Σε συνδυασμό με άλλες παραμέτρους, όπως η ηλικία της μητέρας, εκτιμάται ο κίνδυνος ειδικών γενετικών ανωμαλιών που μπορεί να συμβούν στο έμβρυο, χωρίς στην πραγματικότητα να ελέγχεται το εμβρυϊκό DNA. Η ακρίβεια αυτής της εξέτασης είναι χαμηλή (80 – 95%).

Εάν ο προγεννητικός έλεγχος υποδεικνύει ότι το έμβρυο διατρέχει υψηλό κίνδυνο εμφάνισης γενετικής ανωμαλίας, ο γιατρός σας θα συστήσει επεμβατική εξέταση όπως η αμνιοπαρακέντηση ή ο έλεγχος χοριακών λαχνών.

Αυτές οι επεμβατικές εξετάσεις είναι εξαιρετικά ακριβείς (> 99%) αλλά έχουν περίπου 1 στις 200 πιθανότητες να προκαλέσουν αποβολή.

Τώρα, με το VERACITY, έχετε την επιλογή να λαμβάνετε μια εξαιρετικά ακριβή (> 99%) και ασφαλή μη επεμβατική προγεννητική εξέταση.

υψηλή ακρίβεια

ΥΨΗΛΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ

>99% ποσοστό ανίχνευσης

ασφάλεια

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Κανένας κίνδυνος αποβολής

Μη επεμβατική εξέταση με απλή λήψη αίματος από το χέρι χωρίς κίνδυνο για τη μητέρα και το έμβρυο

ταχύτητα

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Μπορεί να πραγματοποιηθεί από τις 10 εβδομάδες κύησης. Αποτελέσματα σε 4-7 εργάσιμες.

Μη Επεμβατικός Προγεννητικός ΄Ελεγχος - Veracity

ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ

Επικυρωμένο από τρεις πολυκεντρικές μελέτες που χρησιμοποίησαν χιλιάδες δείγματα και χρησιμοποιείται από επαγγελματίες υγείας σε όλον τον κόσμο.

 

Μπορείτε να δειτε και να κατεβάσετε το έντυπο του VERACITY εδώ

Επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας ή απλά καλώντας μας στο 210 6810300

Άλλοι Ελεγχοι Μη Επεμβατικού Προγεννητικού Ελεγχου (N.I.P.T)